En vårpromenad som resulterade två bra bilder, den ena på Elin när hon blåser ut en maskrosboll (se bilden här).

Den andra är egentligen en bildserie på en av Erics friidrottstränare, Brian, som hoppar längd. Först hade jag bara tänkt att få en bra bild på honom. Men när jag var klar hade jag en serie med bilder som jag inte kunde låta bli att försöka montera ihop till en bild. Förutsättningen var kanske inte den bästa eftersom jag hade panorerat med kameran när jag följde hans hopp. Egentligen ska väl kameran stå på stativ och sedan väljer man ett utsnitt som täcker hela hoppet och tar seriebilderna utan att röra kameran. Men eftersom jag panorerade var jag tvungen att även passa ihop bakgrunden på varje bild.

Montaget tog sin stund men det funkade till slut tycker jag.

Share This

Share this post with your friends!