Video/rörligt

Jag hjälper er med det mesta inom film/video. Det jag behöver från er är en tydlig filmidé, allra helst också ett manus och sist men inte minst “skådespelare”. Vi börjar med ett möte där vi går igenom allt från idé till manus, plats för inspelningen leverans mm.

Jag filmar med systemkamera och har ljudinspelare/mikrofoner, axelrigg, stativ och lampor. Helt enkelt allt som behövs för en filminspelning. Jag redigerar på PC i Premiere Pro, After Effects och Audition.

Video för Attendo Unika Fashion

Onsdagen den 24 januari genomförde deltagare från den dagliga verksamheten Attendo Unika en pop-up modevisning på Sergels torg i centrala Stockholm. Samtliga som gick i modevisningen har någon form av funktionsskillnad. Förbipasserande fick njuta av unika klädkreationer med ett romantiskt tema som var skapade av personer som går på den dagliga verksamheten. Även musiken som ramade in catwalken var egenskapad i verksamhetens musikstudio.

Jag filmade på plats, redigerade och levererade fyra versioner 24 timmar senare.

Hasse & Hundraåringarna

En film för säsong 3 av podcasten Hasse och hundraåringarna. I säsongens första avsnitt möter Hasse Brontén Birgitta som bor på Attendo Frösunda äldreboende i Solna.

Filmades på plats på Attendo Frösunda. Filminspelningen av själva podcasten fick ske live då det inte gick att bryta för omtagningar. Jag filmade att handhållet med videokamera i rigg. Det var en fantastisk upplevelse att få vara med på plats och ta del av Birgittas berättelse.

Filmen publicerades i Attendos kanal på Facebook samt på YouTube.

TV-reklam från 2010

2010 fick jag förtroendet att göra en reklamfilm för Attendo som skulle sändas i TV4. Jag och en kollega tog fram ett förslag på hur den skulle kunna göras Förslaget godkändes och det vara bara att börja filma. Jag filmade, regisserade, klippte och distribuerade filmen till TV4. Här kan jag endast visa bilder från filmen.

Scary Elin

En kort skräckfilm med min dotter i huvudrollen. Jag ville testa att använda mig av ryckiga/ oskarpa rörelser och ljud för att bygga upp stämningen. När jag såg Elin skutta fram och tillbaka i huset kände jag att this is it.